Karmiggelt Coaching

De stap

We kennen allemaal de gedachte ‘als ik later groot ben’. Dan weet ik wat ik wil, wat ik kan, waar ik blij van word. Maar wanneer zal het dan toch eindelijk zover zijn?

Doelen en verwachtingen

Intussen doen we wat we denken dat goed is, wat van ons wordt verwacht. We werken toe naar onze doelen en blijven presteren, want dat is belangrijk. Jouw leven na je examen, het leven met die veelbelovende baan, die leuke partner, dat lief gezin, dat kan geweldig zijn. Het kan je ook zwaar vallen. En misschien is die ene, zo bepalende keuze tóch niet de juiste geweest?

Luisteren naar jezelf

We vergeten nogal eens stil te staan bij onszelf. Wie ben je echt? Wat geeft jou nou energie? Wat vind jij belangrijk? En hoe leer je jouw keuzes daarop te baseren? Om dat te kunnen, is het belangrijk dat je een stevige basis hebt, dat je leert luisteren naar jezelf en naar wat je lichaam je vertelt. 

Bewuste keuzes

Het is nooit te laat om dicht bij jezelf te komen. Je mag jezelf de aandacht geven die je verdient. Want we hebben elk onze kwaliteiten én struikelblokken en we gaan er ieder op onze eigen manier mee om. De manieren die we daarvoor ongemerkt hebben ontwikkeld kunnen ons behoorlijk dwars gaan zitten. Als je ze leert herkennen en erkennen, dan gaat er een wereld voor je open. Dát is het begin van jouw bewuste keuzes voor jouw eigen toekomst.

Zit je niet lekker in je vel? Sta je voor een (toekomst)keuze en kom je er nog niet uit? Zet de stap en help jezelf (weer) in beweging. Niet achter anderen aan, niet om verwachtingen na te leven, maar om de weg te kiezen die bij jou past. Geef jezelf de ruimte en de vrijheid te groeien, te bloeien en op z’n tijd mee te bewegen. Laat mij je coachen. Ik luister. Ik vraag. Ik kijk. 

Eerst maar eens kennismaken? 06-24678658

'Écht je eigen weg gaan, vanuit de basis waar je vandaan komt, dat is zo eenvoudig nog niet.'

TOP