Karmiggelt Coaching

Wat doe ik?

Een levenscoach kan een verhelderende kijk geven op de overtuigingen van waaruit men leeft en inzicht geven in de onderliggende patronen van het denken en gedrag. Ook kan een levenscoach houvast bieden bij het (her)vinden van een levensdoel en jou begeleiden in het maken van de juiste keuzes.

Voor wie?
Als je het moeilijk vindt keuzes te maken; als je het overzicht over je leven een beetje kwijt bent. Of als jij jezelf vaak vergelijkt met anderen en zij het in jouw ogen beter doen dan jij.

Hoe ga ik te werk?
Tijdens de sessies ben jij leidend en ter ondersteuning zet ik verschillende werkvormen en methodieken in om jou te begeleiden in het persoonlijke proces.

Een aantal methodes die ik tijdens onze sessies inzet zijn o.a.:
TA(transactionele analyse)
-
Focussen en Sensen
- Opstellingen
-
Voice Dialoque

Hoe lang duurt een coachtraject?
Een sessie duurt, gemiddeld genomen tussen een uur en vijf kwartier. Afhankelijk van jouw coachvraag en persoonlijke ontwikkeling maken wij een globale planning van het verwachte aantal sessies.

Vrijblijvend kennis maken?

Zit jij met een dilemma en wil je weten of ik jou verder kan helpen? Stuur een bericht en ik neem contact met je op. Dit eerste contact verloopt telefonisch, het is vrijblijvend en kosteloos.

Neem vrijblijvend contact met mij op.

TOP