Karmiggelt Coaching

Levenscoach

Mijn naam is Liesbeth Brocken-Karmiggelt, getrouwd en moeder van twee prachtige dochters. Ik weet nog heel goed hoe het gedrag van andere mensen mij als kind al bezighield. Ook toen ik ouder werd bleven mensen mij intrigeren, verbazen en soms ook verwarren.

Toen wist ik het zeker

Netjes voegde ik mij in het stramien van opleiding en carrière en werkte ik de afgelopen twintig jaar in de financiële dienstverlening. Elke drie jaar vervulde ik een nieuwe functie. Soms om te voldoen aan de verwachting van mijn omgeving, maar vaak ook omdat ik onrustig was. Vanuit kennis en intuïtie gaf ik er een eigen invulling aan, maar van binnen bleef er iets knagen. Ik besloot een opleiding Human Resource Management te volgen, aangevuld met het vak ‘coaching’. Toen ik die opleiding had afgerond, wist ik het zeker. Het was mij niet zo zeer te doen om de organisatie, maar des te meer om de mens.

Opleiding

Mijn triviale stap te gaan doen waar ik echt energie van krijg, was de HBO opleiding tot ‘Levenscoach’ volgen bij Sonnevelt Opleidingen. Daar leerde ik allereerst over mezelf, mijn eigen trauma’s, patronen en valkuilen. Opgeruimd en overtuigd van mijn krachten kon ik vervolgens de vertaling leren maken naar het werk als levenscoach. Om mensen oprecht te kunnen helpen. Toch is daarvoor niet alleen kennis nodig. Vaardigheden, (levens)ervaring en een open vizier zijn zeker zo belangrijk. Ik verdiepte bovendien mijn kennis met de HBO opleiding ‘Psychosociale Basiskennis’. Daarmee kan ik hulpvragen herkennen als deze beter door een andere professional kunnen worden opgepakt.

Doel

Ik heb mijzelf het doel gesteld om mensen te helpen bij het bereiken van een gebalanceerd en bevredigend leven op persoonlijk en professioneel vlak. Naast mijn werk als coach werk ik als zwangerschapsdocent bij de Vereniging Samen Bevallen. Tijdens deze zwangerschapscursus bereid ik (jonge) stellen voor op de bevalling en de komst van hun kindje. Daarbij besteed ik ook aandacht aan nieuwe hun rol als ouders. Dit omdat een positieve start in het leven bijdraagt aan gezonde en positieve persoonlijke groei en ontwikkeling. Als begeleider in een Moeder en Kind huis heb ik van dichtbij ervaren wat een moeizame en onveilige start in het leven effect heeft op jouw groei en ontwikkeling. Jong volwassenen staan voor grote stappen in hun leven, stappen die mij als mens ook niet vreemd zijn. Er komt veel op hen af en het leven blijkt vaak anders te verlopen dan vooraf voorgesteld, met alle verwarringen en frustraties van dien. Ik vind het een grote eer juist jongvolwassenen te helpen hun weg te vinden.

Ik daag je uit

Het hoeven geen levensgrote problemen te zijn die jou belemmeren. Soms heb je gewoon even een zetje nodig. Ik help je graag je hoofd, je hart en je gevoel te activeren. Zo krijg je inzicht in jezelf, want dat is nodig om verder te kunnen. Ik daag jou uit genoeg zelfkennis op te doen om ook in de toekomst jouw eigen keuzes te kunnen en te durven blijven maken. Grote kans dat jij – net als ik destijds – tot de conclusie komt: had ik dat maar eerder gedaan!

Eerst maar eens kennismaken? 06-24 678 658

'Het hoeven geen levensgrote problemen te zijn die jou belemmeren. Soms heb je gewoon even een zetje nodig.'

TOP