Karmiggelt Coaching

Wie ben jij?

Onze basis krijgen we mee vanuit onze opvoeders en de mensen met wie we opgroeien. Dat geldt voor onszelf, maar ook voor onze (toekomstige) kinderen. Die basis is zo sterk dat we die altijd met ons mee dragen. Het brengt ons verder, maar we kunnen er ook hinder van ondervinden.

Als jongvolwassene

Welk beeld heb jij van het kind dat je ooit was? Lijkt de persoonlijkheid van toen nog op wie je nu bent? Of herken je hem of haar nauwelijks? Wat heeft jou tussen toen en nu doen veranderen? Het kan verhelderend zijn een stukje terug te lopen in de tijd. Misschien liggen er nog dingen die aandacht nodig hebben. Je kunt ze opruimen of alleen maar te erkennen. Dat geeft je inzicht in jezelf, inzicht waarmee je verder kunt. Opdat je met vertrouwen je eigen toekomst tegemoet kan gaan.

Als jonge (a.s.) ouder

Als  je een kind krijgt, opent dat een  verborgen deurtje bij je. Een deurtje waarvan je niet eens wist dat het bestond. Vooral als je zelf uit een gecompliceerde gezinssituatie komt – of eentje die voor jou niet functioneerde – zal er veel op je af komen. Misschien zie je daar van tevoren tegenop, maar het kan je ook volkomen verrassen als je kind er eenmaal is. Ga ermee aan de slag en spiegel je eigen opvoeding aan jouw
voornemens voor jouw rol als ouder. Het geeft je inzichten die jouw kind de mogelijkheid geven zich in vrijheid te ontwikkelen. Vorm samen met je partner de basis die jullie voor hem of haar willen zijn en ga deze prachtige taak aan

Als ouder van een jong mens

In essentie doet elke opvoeder zijn uiterste best. Dat is áltijd het uitgangspunt. Toch kunnen overtuigingen, maar ook onbewuste, non-verbale boodschappen zwaar wegen voor een kind. Ze kunnen nog heel lang blijven doordrukken en de dromen van je kind blokkeren. Samen ontdekken we welke belemmeringen er spelen, waarom het nu niet gaat, waarom het niet stroomt. We gaan op zoek naar de diepere laag, opdat jullie samen de cirkel kunnen doorbreken, opdat jouw kind verder kan, ondersteund door jou.

Wil je opgeruimd de toekomst aangaan? Ik coach je daarbij. Hoe? Dat wordt gaandeweg duidelijk. Want coaching is maatwerk. Alles is bespreekbaar, we nemen de tijd.

Eerst maar eens kennismaken? 06-24678658

'Het kan verhelderend zijn een stukje terug te lopen in de tijd.'

TOP